Privacy Policy

ENG | BM


Personal Data Protection Notice for MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)

MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) respects and is committed to the protection of your personal information and your privacy. This Personal Data Protection Notice explains how we collect and handle your personal information, in accordance with the Malaysian Personal Data Protection Act 2010. Please note that MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) may amend this Personal Data Protection Notice at any time without prior notice and will notify you of any such amendment via our website and by email.

  1. Personal information
  2. 1.1 Type of personal information Personal information means any information which relates to you and which was collected by or provided to MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) for the purposes stated in Section 2 below. Your personal information may include your name, NRIC number, contact details, financial and banking account details, CCTV/security recordings and location tracking/GPS information.

    1.2 Source of personal information
    1. Customer or potential customer: MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) collects your personal information directly from you or indirectly from your legal representatives, agents and/or employer when you, your legal representatives, agents and/or employers send us a completed enquiry, application and/or registration forms via various means, including online, through social media and/or physical hardcopies at public venues and/or in any of our premises. Your personal information may also be collected from cookies through the use of our website.
    2. Vendor, supplier, tenant or service provider: MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) collects your personal information directly from you or indirectly from your employer and/or credit reference agencies when tendering for projects, when you send us a completed enquiry and/or credit application forms via various means, including online, through social media and physical hardcopies. Your personal information may also be collected from cookies through the use of our website.

    1.3 Obligatory personal information
    (1) All information requested for in the relevant forms is obligatory to be provided by you, unless stated otherwise. Should you fail to provide the obligatory information, we will be unable to process your request and/or provide you with the relevant services.

    (2) Purposes of collecting and further processing (including disclosing) your personal information
    1. Customer or potential customer: Your personal information is collected and further processed by MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) as required and/or permitted by law and/or to give effect to your requested commercial transaction, including the following:

      • To process your requested services;
      • To facilitate your participation in any contests and/or events;
      • To administer and/or communicate with you in relation to our services and/or events;
      • To process any payments related to your requested service;
      • For insurance purposes;
      • To apply for the relevant travel visas in the event of travel overseas;
      • To operate our premises in a manner which is physically safe, secure and befitting of health and safety requirements;
      • For internal investigations, audit and/or security purposes;
      • To conduct internal marketing analysis and/or analysis of customer patterns and choices;
      • To comply with MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)’s legal and regulatory obligations in the conduct of its business;
      • To contact you regarding products, services, upcoming events, promotions, advertising, marketing and/or commercial materials which we feel may be of interest to you;
      • To ensure that the content from our website is presented in the most effective manner for you and/or for your computer and/or device;
      • For MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)’s internal records management, customer relations events and activities and/or customer loyalty reward program.

    2. Vendor, supplier, tenant or service provider: Your personal information is collected and further processed by MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) as required or permitted by law and/or to give effect to your requested commercial transaction, including the following:
      • To process your requested services;
      • To process your credit account application;
      • To assess your credit worthiness;
      • To administer and/or give effect to your commercial transaction (tender award, contract for service and/or tenancy agreement);
      • To process any payments related to your commercial transaction;
      • For insurance purposes;
      • For internal investigations, audit and/or security purposes;
      • To comply with MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)’s legal and regulatory obligations in the conduct of its business;
      • To contact you regarding products, services, upcoming events, promotions, advertising, marketing and/or commercial materials which we feel may be of interest to you;
      • To ensure that the content from our website is presented in the most effective manner for you and/or for your computer and/or device;
      • For MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)’s internal records management, customer relations events and activities and/or customer loyalty reward program.

    Where you have indicated your consent to receiving marketing and/or promotional updates from MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall), you may opt-out from receiving such marketing or promotional material at any time.

  3. Disclosure of personal information
  4. 2.1 Entities within MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)
    Your personal information provided to us is processed by entities (in or outside of Malaysia) within MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) (including related companies, subsidiaries, holding companies, associated companies and/or outsourcing partners). MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) will ensure that:

    1. access to your personal information is restricted to staff who are contractually required to process your personal information in accordance with their respective job requirements; and
    2. Only the necessary information is released to the relevant employees.

    2.2 Classes of third parties
    Your personal information may be disclosed to relevant third parties (in or outside of Malaysia) as required under law, pursuant to relevant contractual relationships (for example, where we appoint third party service providers) and/or for the purposes stated in Section 2 above (or directly related to those purposes).

    In the event of a potential, proposed and/or actual sale of business, disposal, acquisition, merger or re-organisation (“Transaction”), your personal information may be required to be disclosed and/or transferred to a third party, as a result of the Transaction. You hereby expressly acknowledge that such disclosure and/or transfer may occur and you hereby expressly permit MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) to release your personal information to the other party and/or its advisers/representatives.

    1. Customer or potential customer: Your personal information may be disclosed to the following classes of third parties:

      • Third parties appointed by us to provide services to us or on our behalf (such as auditors, lawyers, company secretary, consultants, contractors, professional advisors, service providers, printing companies, contractors, conference/training/event organisers, other advisors, travel agencies and/or insurance companies);
      • Our business partners and/or affiliates who may jointly provide the services requested for (such as third party hotels, resorts and/or shopping mall tenants);
      • Utility companies;
      • Property management companies for the management of property purchased;
      • Foreign embassies (including agencies appointed by the foreign embassies to carry out their services) if MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) assists you in your visa application, as part of your requested travel services;
      • Law enforcement agencies, including the local police; and/or
      • Relevant governmental authorities, statutory authorities, local council and/or industry regulators.

    2. Vendor, supplier, tenant or service provider: Your personal information may be disclosed to the following classes of third parties:

      • Third parties appointed by us to provide services to us or on our behalf (such as auditors, lawyers, company secretary, printing companies, contractors, conference/training/event organisers, other advisors, travel agencies and/or insurance companies);
      • Law enforcement agencies, including the local police; and
      • Relevant governmental authorities, statutory authorities, local council and/or industry regulators.

  5. Websites
  6. 3.1 Links to other sites
    Links to other sites are provided for your convenience and information. These sites may have their own privacy statements in place, which we recommend that you do review if you visit any of these linked websites. We are not responsible for the content on the linked websites or the use of these websites.

    3.2 Location enabled products or applications
    Location enabled products or applications transmit your location information to us. We do not use the information sent or provided other than to provide the services you request. Location enable features are opt-in and you have absolute control over your participation and you can turn these services off at any time or uninstall them. Some mobile applications will utilize Google Analytics (or any similar tool) to help us better serve you through improved products, services and/or revisions to the mobile applications. This collected information will not identify you to us. It may, however, let us know anonymously, which services and features you are using the most within the application, as well as the device type and hardware features, country and language of download.

    3.3 Cookies
    A cookie may be used in the processing of your information. A cookie is a text file placed into the memory of your computer and/or device by our computers. A copy of this text file is sent by your computer and/or device whenever it communicates with our server. We use cookies to identify you. We may also collect the following information during your visit to our website and/or the fully qualified domain name from which you accessed our site, or alternatively, your IP address:

    1. The date and time you accessed each page on our website;
    2. The URL of any webpage from which you accessed our site (the referrer); and
    3. The web browser that you are using and the pages you accessed.

    Some web pages may require you to provide a limited amount of personal information in order to enjoy certain services on our websites (system login credentials, email address and/or contact, etc). This personal information will only be used for its intended purposes only, i.e. to respond to your message and/or deliver the requested services.

  7. Limiting the processing of personal information, further enquiries and complaints
  8. If:
    1. You would like to obtain further information on how to limit the processing of your personal information; or
    2. You have any further query; or
    3. You would like to make a complaint in respect of your personal information,


    You may contact :

    For MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) matters
    Customer Service Officer
    Customer Service
    MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (108912-M)
    Lot G-93A, Wangsa Walk Mall, Wangsa Avenue,
    No. 9, Jalan Wangsa Perdana 1,
    53300 Kuala Lumpur.
    Customer Care Line: + 603 4142 8888 (Office Hours: Mon-Fri, 9am-6pm)
    Email Address: infowwm@mclland.com.my

  9. Conflict
  10. In the event of any discrepancy between this English language Personal Data Protection Notice and its corresponding Bahasa Malaysia Personal Data Protection Notice, the terms in this English language Notice shall prevail.


Notis Perlindungan Data Peribadi Bagi Kumpulan Syarikat MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)

Kumpulan Syarikat MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) (“MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)”) menghormati dan bertekad untuk melindungi maklumat peribadi dan privasi kamu. Notis Perlindungan Data Peribadi ini menjelaskan bagaimana kami mengumpul dan mengendalikan maklumat peribadi kamu mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 Malaysia. Sila ambil perhatian bahawa kami boleh meminda Notis Perlindungan Data Peribadi ini pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu dan kami akan memberitahu kamu tentang sebarang pemindaan melalui laman web dan melalui e-mel.

  1. Maklumat Peribadi
  2. 1.1 Jenis maklumat peribadi
    Maklumat peribadi bermakna sebarang maklumat yang berkaitan dengan kamu dan yang mana telah dikumpul atau dibekalkan kepada MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) bagi tujuan-tujuan yang dinyatakan di dalam Seksyen 2 di bawah. Maklumat peribadi kamu boleh merangkumi nama kamu, nombor Kad Pengenalan, butir-butir perhubungan, butir-butir kewangan dan akaun bank, perakaman CCTV/ keselamatan dan penjejakan lokasi/maklumat GPS.

    1.2 Sumber maklumat peribadi
    1. Pelanggan atau bakal pelanggan: MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) mengumpul maklumat peribadi anda samaada secara langsung daripada kamu atau secara tidak langsung daripada wakil-wakil perundangan, agen-agen dan/atau majikan kamu apabila kamu, wakil-wakil perundangan, agen-agen dan/atau majikan kamu menghantar borang pertanyaan, permohonan dan/atau pendaftaran yang telah lengkap diisi melalui pelbagai cara, termasuk secara online, melalui media sosial dan/atau salinan fizikal di tempat-tempat awam dan/atau di mana-mana premis kami. Maklumat peribadi kamu juga boleh dikumpul daripada cookies melalui penggunaan laman web kami.
    2. Penjual, pembekal, penyewa atau penyedia perkhidmatan: MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) mengumpul maklumat peribadi kamu secara langsung daripada kamu atau secara tidak langsung daripada majikan kamu dan/atau agensi-agensi rujukan kredit apabila menawar untuk tender projek-projek, apabila kamu menghantar kepada kami borang-borang pertanyaan dan/atau borang-borang pemohonan kredit yang telah lengkap diisi, melalui pelbagai cara, termasuk secara online, melalui media sosial dan salinan fizikal. Maklumat peribadi kamu juga boleh dikumpul daripada cookies melalui penggunaan laman web kami.

    1.3 Maklumat peribadi yang wajib
    (1) Semua maklumat yang diminta di dalam borang-borang yang berkaitan, adalah wajib untuk kamu bekalkan, melainkan jika dinyatakan sebaliknya. Sekiranya kamu gagal untuk membekalkan maklumat yang wajib, kami tidak akan berupaya memproses permintaan kamu dan/atau membekalkan kamu dengan perkhidmatan-perkhidmatan yang berkaitan.

    (2) Tujuan-tujuan pengumpulan dan pemprosesan lanjut (termasuk pendedahan) maklumat peribadi kamu
    1. Pelanggan atau bakal pelanggan: Maklumat peribadi kamu dikumpul dan diproses selanjutnya oleh MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) sepertimana yang perlu dan/atau dibenarkan oleh undang-undang dan/atau untuk memberi efek kepada transaksi komersial yang diminta oleh kamu, termasuk yang berikut:

      • Untuk memproses perkhidmatan-perkhidmatan yang diminta oleh kamu;
      • Untuk membantu penglibatan kamu di dalam mana-mana pertandingan dan/atau acara;
      • Untuk mengendali dan/atau berkomunikasi dengan kamu berkenaan perkhidmatan-perkhidmatan dan/atau acara-acara kami;
      • Untuk memproses mana-mana bayaran yang berkaitan dengan perkhidmatan yang diminta oleh kamu;
      • Untuk mengendali premis kami dengan cara yang selamat secara fizikal, terjamin dan bersesuaian dengan keperluan-keperluan kesihatan dan keselamatan;
      • Untuk siasatan dalaman, audit dan/atau tujuan-tujuan keselamatan;
      • Untuk melakukan analisis pemasaran dalaman dan/atau analisis corak dan pilihan pelanggan-pelanggan;
      • Untuk mematuhi obligasi-obligasi perundangan dan pengawalseliaan MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) di dalam perjalanan perniagaannya;
      • Untuk menghubungi kamu berkenaan produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan, acara-acara akan datang, promosi-promosi, pengiklanan, pemasaran dan/atau bahan-bahan komersial yang kami rasa adalah menarik kepada kamu;
      • Untuk memastikan kandungan laman web kami dipaparkan di dalam cara yang paling berkesan untuk kamu dan/atau computer kamu dan/atau peralatan kamu;
      • Untuk pengurusan rekod dalaman MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall), acara-acara dan aktiviti-aktivit perhubungan pelanggan dan/atau program ganjaran kesetiaan pelanggan.

      Dalam keadaan kamu telah menunjukkan persetujuan kamu untuk menerima maklumat terkini tentang pemasaran dan promosi daripada MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall).

    2. Penjual, pembekal, penyewa atau penyedia perkhidmatan: Maklumat peribadi kamu dikumpul dan diproses selanjutnya oleh MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) sepertimana yang perlu atau dibenarkan oleh undang-undang dan/atau untuk memberi efek kepada transaksi komersial yang diminta oleh kamu, termasuk yang berikut:

      • Untuk memproses perkhidmatan yang diminta oleh kamu;
      • Untuk memproses pemohonan akaun kredit kamu;
      • Untuk menilai kebolehpercayaan kredit kamu;
      • Untuk mentadbir dan/atau memberi efek kepada transaksi komersial kamu (awad tender, kontrak untuk perkhidmatan dan/atau perjanjian penyewaan);
      • Untuk memproses sebarang bayaran yang berkaitan dengan transaksi komersial kamu;
      • Untuk tujuan-tujuan insurans;
      • Untuk siasatan dalaman, audit dan/atau tujuan-tujuan keselamatan;
      • Untuk mematuhi obligasi-obligasi perundangan dan pengawalseliaan MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) di dalam perjalanan perniagaannya;
      • Untuk menghubungi kamu berkenaan produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan, acara-acara akan datang, promosi-promosi, pengiklanan, pemasaran dan/atau bahan-bahan komersial yang kami rasa adalah menarik kepada kamu;
      • Untuk memastikan kandungan laman web kami dipaparkan di dalam cara yang paling berkesan untuk kamu dan/atau computer kamu dan/atau peralatan kamu;
      • Untuk pengurusan rekod dalaman MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall), acara-acara dan aktiviti-aktivit perhubungan pelanggan dan/atau program ganjaran kesetiaan pelanggan.

    Di mana kamu telah menunjukkan persetujuan kamu untuk menerima maklumat terkini tentang pemasaran dan/atau promosi daripada MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall), kamu boleh memilih untuk tidak lagi menerima bahan-bahan pemasaran atau promosi tersebut pada bila-bila masa.

  3. Pendedahan maklumat peribadi
  4. 3.1 Entiti-entiti di dalam MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) Maklumat peribadi kamu yang telah dibekalkan kepada kami diproses oleh entiti-entiti (di dalam atau di luar Malaysia) di dalam MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) (termasuk syarikat-syarikat berkaitan, subsidiari-subsidiari, syarikat-syarikat induk, syarikat-syarikat bersekutu dan/atau rakan-rakan kongsi khidmat luaran).

    MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) akan memastikan bahawa:
    1. Akses kepada maklumat peribadi kamu dihadkan kepada kakitangan-kakitangan yang diperlukan secara kontraktual untuk memproses maklumat peribadi kamu mengikut keperluan-keperluan tugas mereka masing-masing; dan
    2. Hanya maklumat yang diperlukan didedahkan kepada pekerja-pekerja berkenaan.

    3.2 Kelas-kelas pihak-pihak Ketiga
    Maklumat peribadi kamu mungkin didedahkan kepada pihak-pihak ketiga yang relevan (di dalam atau di luar Malaysia) seperti yang diperlukan di bawah undang-undang, menurut perhubungan kontraktual yang relevan (contohnya, di mana kami melantik pembekal-pembekal perkhidmatan pihak ketiga) dan/atau untuk sebab-sebab yang dinyatakan di dalam Seksyen 2 di atas (atau secara langsung berkaitan dengan tujuan-tujuan tersebut).

    Di dalam keadaan suatu penjualan perniagaan, pelupusan, perolehan, penggabungan atau penyusunan semula yang mungkin, dirancang dan/atau sebenar (“Transaksi”), maklumat peribadi kamu mungkin perlu didedahkan dan/atau dipindahkan kepada satu pihak ketiga, akibat daripada Transaksi tersebut. Kamu dengan ini secara ekspres memperakui bahawa pendedahan dan/atau pemindahan sedemikian boleh berlaku dan kamu dengan ini secara ekspres membenarkan MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) mendedahkan maklumat peribadi kamu kepada pihak yang lain tersebut dan/atau penasihat-penasihat/wakil-wakilnya.

    1. Pelanggan atau bakal pelanggan: Maklumat peribadi kamu boleh didedahkan kepada kelas-kelas pihak-pihak ketiga berikut:

      • Pihak-pihak ketiga yang dilantik oleh kami untuk membekalkan perkhidmatan kepada kami atau bagi pihak kami (contohnya seperti juruaudit-juruaudit, peguam-peguam, setiausaha-setiausaha syarikat, konsultan-konsultan, kontraktor-kontraktor, penasihat-penasihat profesional, pembekal-pembekal perkhidmatan, syarikat-syarikat percetakan, kontraktor, penganjur-penganjur persidangan/latihan/acara, penasihat-penasihat lain, agensi-agensi perlancongan dan/atau syarikat-syarikat insurans);
      • Rakan-rakan niaga dan/atau afiliasi kami yang mungkin turut bersama membekalkan perkhidmatan yang diminta (seperti hotel-hotel, resort dan/atau penyewa pasaraya membeli-belah pihak ketiga);
      • Syarikat-syarikat utiliti;
      • Syarikat-syarikat pengurusan hartanah untuk pengurusan hartanah yang dibeli;
      • Kedutaan-kedutaan asing (termasuk agensi-agensi yang dilantik oleh kedutaan-kedutaan asing tersebut untuk menjalankan perkhidmatan mereka) sekiranya MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall) membantu kamu di dalam pemohonan visa kamu, sebagai sebahagian daripada perkhidmatan-perkhidmatan pelancongan yang diminta oleh kamu;
      • Agensi-agensi penguatkuasa perundangan, termasuk polis; dan
      • Pihak berkuasa kerajaan, pihak berkuasa berkanun, majlis tempatan dan/atau pengawalselia industri yang relevan.

    2. Penjual, pembekal, penyewa atau pembekal perkhidmatan: Maklumat peribadi kamu boleh didedahkan kepada kelas-kelas pihak-pihak ketiga berikut:

      • Pihak-pihak ketiga yang telah dilantik oleh kami untuk membekalkan perkhidmatan kepada kami atau bagi pihak kami (seperti juruaudit-juruaudit, peguam-peguam, setiausaha-setiausaha syarikat, syarikat-syarikat percetakan, kontraktor-kontraktor, penganjur-penganjur persidangan/latihan/acara, penasihat-penasihat lain, agensi-agensi pelancongan dan/atau syarikat-syarikat insurans);
      • Agensi-agensi penguatkuasa perundangan, termasuk polis; dan/atau
      • Pihak-pihak berkuasa kerajaan, pihak-pihak berkuasa berkanun, majlis tempatan dan/atau pengawalselia industri yang relevan.


  5. Laman Web
  6. 4.1 Pautan ke laman-laman web yang lain
    Pautan ke laman-laman web yang lain adalah dibekalkan bagi kemudahan dan maklumat kamu. Laman-laman web ini mungkin mempunyai kenyataan privasi mereka sendiri, yang kami cadangkan kamu menyemak sekiranya kamu melawat mana-mana laman web pautan ini. Kami tidak bertanggungjawab untuk isi kandungan di dalam laman-laman web pautan ini atau penggunaan laman-laman web pautan ini.

    4.2 Produk-produk atau aplikasi-aplikasi mengesan lokasi
    Produk-produk atau aplikasi-aplikasi yang dapat mengesan lokasi menyampaikan maklumat lokasi kamu kepada kami. Kami tidak menggunakan maklumat yang dihantar atau dibekalkan ini selain daripada untuk membekalkan perkhidmatan yang diminta oleh kamu. Ciri-ciri pengesanan lokasi adalah pilih-masuk dan kamu mempunyai kawalan mutlak ke atas penyertaan kamu dan kamu boleh memberhentikan perkhidmatan-perkhidmatan ini pada bila-bila masa atau menyahpasangkannya. Sesetengah aplikasi mudah alih akan menggunakan Google Analytics (atau mana-mana alat yang serupa) untuk membantu kami melayan kamu dengan lebih baik melalui produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan dan/atau revisi-revisi kepada aplikasi mudah alih yang telah dipertingkatkan. Maklumat yang dikumpul ini tidak akan mengenalpastikan identiti kamu kepada kami. Walaubagaimanapun, ia mungkin membolehkan kami mengetahui tanpa identiti kamu, perkhidmatan-perkhidmatan dan fungsi-fungsi mana yang paling kerap digunakan oleh kamu di dalam aplikasi tersebut dan juga jenis peralatan dan fungsi-fungsi perkakasan, negara dan bahasa muat turun.

    4.3 Cookies
    Suatu cookie mungkin boleh digunakan di dalam pemprosesan maklumat kamu. Suatu cookie merupakan fail teks yang ditempatkan di dalam memori komputer kamu dan/atau peralatan kamu oleh komputer-komputer kami. Suatu salinan fail teks ini dihantar oleh komputer kamu dan/atau peralatan kamu apabila ia berkomunikasi dengan pelayan kami. Kami menggunakan cookies untuk mengenalpasti kamu. Kami juga mungkin mengumpul maklumat berikut semasa lawatan kamu ke laman web kami dan/atau nama domain berkelayakan penuh daripada mana kamu mengakses laman web kami, atau secara alternatif, alamat IP kamu:
    1. tarikh dan masa kamu mengakses setiap mukasurat di laman web kami;
    2. URL mana-mana laman web daripada mana kamu mengakses laman web kami (perujuk tersebut); dan
    3. pelayar web yang kamu menggunakan dan laman-laman web yang kamu mengakses.

    Sesetengah laman web mungkin memerlukan kamu untuk membekalkan sebahagian maklumat peribadi kamu yang terhad supaya kamu boleh menikmati perkhidmatan-perkhidmatan tertentu di laman-laman web kami (kelayakan log masuk sistem, alamat emel dan/atau perhubungan, dsb). Maklumat peribadi ini hanya akan digunakan untuk tujuan-tujuan yang diniatkan sahaja, iaitu untuk membalas mesej kamu dan/atau menghantar perkhidmatan-perkhidmatan yang diminta oleh kamu.

  7. Pengehadan pemprosesan maklumat peribadi, pertanyaan-pertanyaan lanjut dan aduan-aduan
  8. Sekiranya:
    1. Kamu ingin memperolehi maklumat lanjut tentang cara untuk menghadkan pemprosesan maklumat peribadi kamu; atau
    2. Kamu mempunyai sebarang pertanyaan lanjut; atau
    3. Kamu ingin membuat suatu aduan berkenaan maklumat peribadi kamu,

    Kamu boleh menghubungi:

    Untuk perkara-perkara MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (Wangsa Walk Mall)
    Pegawai Khidmat Pelanggan
    Khidmat Pelanggan
    MCL Land (Malaysia) Sdn Bhd (108912-M)
    Lot G-93A, Wangsa Walk Mall, Wangsa Avenue,
    No. 9, Jalan Wangsa Perdana 1,
    53300 Kuala Lumpur.
    Talian Penjagaan Pelanggan: + 603 4142 8888 (Waktu Pejabat: Isnin-Jumaat, 9am-6pm)
    Alamat Emel: infowwm@mclland.com.my

  9. Konflik
  10. Di mana terdapat sebarang percanggahan di antara Notis Perlindungan Data Peribadi versi Bahasa Inggeris dan Notis Perlindungan Data Peribadi versi Bahasa Malaysia ini, terma-terma di dalam Notis Perlindungan Data Peribadi versi Bahasa Inggeris akan berkuatkuasa.